Sök djur
Tema
Vägledning
Artikel
Bibliotek
Avsnitt
Bibliotek
Demofilmer
Provabonnemang
Logga in
Bibliotek/skolor
Alla avsnitt
Medier
 
Teman - Vägledning

Bibliotek _ _

ConDidact AB har tagit fram priser och beställningsvillkor för svenska-djur.se och världens-djur.se för svenska bibliotek.

svenska-djur.se och världens-djur.se är både ett läromedel i grundskolan och fungerar utmärkt som en databas på bibliotek. I Danmark finns ett landstäckande abonnemang hos folkbiblioteken på motsvarande databaser.

Svenska-djur.se och världens-djur.se är ett omfattande material där det t.ex. finns beskrivningar av 540 olika djurarter men antalet utökas och uppdateras ständigt. De innehåller dessutom ljudklipp, videoklipp, naturtyper, teman, animationer och frågesporter samt pedagogiska nycklar som hjälper till med artbestämning.

Texterna om djuren har två eller tre svårighetsnivåer och navigeringen är anpassad för att både yngre och äldre lätt ska hitta det de söker efter.

För lärare och elever finns undervisningsmaterial med uppgifter, aktiviteter och förslag till lektioner. De har även möjligheten att skapa kartor och lägga in en egen wiki för att kunna visa upp deras arbeten och berättelser för andra elever på andra skolor.

I menyn till vänster kan ni välja önskat avsnitt för mer information

Önskar ni pris för skolor eller skolbibliotek som endast används av skolans personal och elever behöver ni ett skolabonnemang. Kontakta ConDidact för priser.

Nästa avsnitt: Demofilmer
Exempel på videoklipp - klicka på bilden!
Exempel på videoklipp - klicka på bilden!
Exempel på animation - klicka på bilden!
Exempel på animation - klicka på bilden!